Producten

Voor jou: De leukste baby-kleurplaat!

Voordat mijn tweede kindje geboren werd ging ik op zoek naar kleurplaten met baby’s erop. Het idee was dat mijn oudste zo spelenderwijs kon wennen aan het idee ‘een baby in huis’. De meeste platen vond ik behoorlijk oudbollig (op die van Boss Baby na, die kan ik nog wel waarderen ;-)) Ik besloot daarom zelf een kleurplaat te maken!

Kleuren in de kraamweek

Had je het artikel over cadeautjes in de kraamweek al gelezen? Ik vind het ook altijd leuk om iets mee te nemen voor een ouder broertje/zusje. Het liefst iets dat niet teveel kost, gewoon een kleinigheidje. Zo’n kleurplaat is voor kleinere kindjes toch altijd leuk?

Oneindig printbaar, dus je kan ‘m zelf houden, weggeven, in een kraamcadeaumand doen… verzin het maar.  Normaal mag je natuurlijk niet zomaar een afbeelding van een website gebruiken, maar bij deze heb je mijn toestemming! (hihi) Je kunt de afbeelding met je rechtermuisknop ‘kopiëren’ of ‘afbeelding opslaan als.’ Hieronder vind je ‘m.

Kleurplaat baby Mama Ontzwangert.blog
Kleurplaat kraamweek baby geboren

Vind je mijn zelfontworpen kleurplaat leuk? Laat dan even een reactie achter. Wie weet kruip ik dan nog eens achter de pc om een creatieve freebie te maken!

Een gedachte over “Voor jou: De leukste baby-kleurplaat!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.