Persoonlijk

De vakantie is voorbij, het ontzwangeren gaat door…

Joehoe, welkom terug op MamaOntzwangert.blog! Op dit moment gaan we uit de vakantie modus weer het ‘gewone’ leven in. Ideeën heb ik genoeg, maar de dagen gaan snel! Het is hier dan ook erg druk en ik moet af en toe echt even tijd maken voor de site. Wat ontzwangeren betreft, daar ben ik (nog steeds) mee bezig. Vooral de opvliegers zijn niet van de lucht…  *Zweet!*

Zoals je kunt zien zijn er in het menu een aantal dingen veranderd. Je vindt nu een overzichtspagina met daaronder diverse algemene thema’s (kwaaltjes) die je tegenkomt bij het ontzwangeren. Daarnaast heb ik mijn blogposts opgedeeld in meerdere categorieën, zodat je makkelijker kunt terugvinden wat je zoekt.

De komende periode zal ik ten minste eens per week een nieuwe blog posten. Dat kan over iets persoonlijks gaan of vol staan met tips of anekdotes. Ook komt er binnenkort een Q&A aan met een hele leuke mama! (houd de site in de gaten)… Daarnaast probeer de komende weken nieuwe artikelen te publiceren die vooral over de informatieve kant van het ontzwangeren gaan. Deze kun je vinden onder het tweede kopje ‘alles over ontzwangeren.’

Ik wens je veel leesplezier en oja, kijk ook even hier als je een boekentip voor aanstaande en pas bevallen mama’s wilt! Er is een winactie aan gekoppeld, waar je nog een paar dagen de tijd voor hebt 😊

Liefs,

Mama Marijke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.