Producten

Tip: Welcome Little Baby thee

Oké, ik geef het toe. Deze thee heb ik niet nieuw uitgeprobeerd, hij is al een tijdje favoriet hier in huis! Ik heb het over de Welcome Little Baby thee van Natural Temptation. Mijn tweede pakje is bijna leeg…

mama ontzwangert thee ontzwangeren

Review: Hoe valt de thee voor mama’s in de smaak?

Deze heerlijke thee smaakt licht zoetig met een kruidige twist. Logisch, als je kijkt naar de ingrediënten: Venkel, karwijzaad, kamille en anijszaad. Wist je dat venkel, karwei, en anijs goed voor je darmen zijn? Kamille wordt vaak gebruikt als rustgevend kruid. Daarnaast bevordert de combinatie van ingrediënten de productie van borstvoeding. Er zit geen cafeïne in de thee en de ingrediënten zijn op biologische basis. Bij mij is het drinken van thee echt een rustmomentje. Met een baby in huis is mijn kopje soms helaas alweer lauw geworden voordat ik eraan toe kom, maar aan de andere kant is dat ook wel weer zo veilig 😉

Ik ben een echte theeliefhebber, en kamille is mijn favoriete smaak. Het is dus niet zo gek dat ik de Welcome little baby thee heerlijk vind. Lust jij ook graag theesoorten zoals Zoethout, Goede nachtrust, of andere zachte kruidentheeën? Dan is de kans groot dat je ook deze thee lekker vindt.

Borstvoedingsthee

De thee is ideaal om te gebruiken tijdens het ontzwangeren, met name als je borstvoeding geeft. Let wel op, je kunt van deze thee beter niet teveel drinken, omdat sommige lactatiekundigen zeggen dat je je melkproductie en spijsvertering er dan juist weer mee in de war schopt. Drink je echter 1 á 2 kopjes op een dag, dan zal dat geen probleem zijn. Ik merkte zelf niet echt effect op de borstvoeding trouwens, maar dat kan natuurlijk ook zijn omdat ik er niet meer dan 2 kopjes per dag van dronk. Op een dag dat ik mijn kopje thee oversloeg, merkte ik ook geen verschil.

Kopen of cadeau doen?

Persoonlijk vind ik Welcome Little Baby thee ook een aanrader om als kraamcadeautje te geven. Bijvoorbeeld in een mandje met leuke goodies, voor zowel moeder als kind. Want laten we vooral mama’s niet vergeten te vertroetelen in hun kraamtijd!

De verpakking van de thee alleen al ziet er zo mooi uit… Er zitten 18 zakjes in. Een pakje is te koop bij onder andere Holland&Barrett en kost daar €3,49.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.