Persoonlijk

Welkom bij Mama Ontzwangert!

moeder kind mama ontzwangert marijke klein rechthoekWelkom op mijn blog: Mama Ontzwangert. Als kersverse moeder van mijn tweede kindje merkte ik opnieuw dat ontzwangeren een heel gedoe is. Omdat er maar weinig over het onderwerp te vinden is besloot ik zelf een blog te starten.

Negen maanden lang ben je zwanger en bereid je je voor op de komst van je baby. Ben je eenmaal bevallen, dan is het een heel circus om lichaam en geest weer met elkaar in balans te krijgen.  Je hebt een topprestatie geleverd, maar er staat je ook nog een hoop ‘werk’ te wachten! Om je daarbij een steuntje in de rug te geven, staan de moeders van Mama Ontzwangert voor je klaar.

Mama Ontzwangert wil een platform bieden aan moeders die ervaringen met elkaar delen over ontzwangeren. Er is laagdrempelige info te vinden over hormonen, kwaaltjes,  en hoe je kunt wennen aan je nieuwe rol als moeder. Zodat jij ontspannen kunt ontzwangeren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.